Page tree

 

 

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.
SEO Metadata
composedTitleTävlingsdans - Dansklubben Nackswinget - Buggkurser i Nacka, Stockholm | Danskurser | Socialdans | Tävlingsdans
keywordsbugg, foxtrot, danskurs, tävlingsdans, stockholm
titleTävlingsdans - Dansklubben Nackswinget - Buggkurser i Nacka, Stockholm | Danskurser | Socialdans | Tävlingsdans

Nackswinget har en utbredd tävlingsverksamhet, idag har vi ca 100 60 licensierade tävlingsdansare som tävlar runt om i Sverige.

Section
Column
width14%
Börja tävla
Column
width16%
Tävlingsträning
Column
width20%
Vilka tävlar var
Column
width16%
Tävlingsresultat
Column
width20%
Regional tävling
Column
width14%
SM i Dans

Nackswinget har en utbredd tävlingsverksamhet, idag har vi ca 100 60 licensierade tävlingsdansare som tävlar runt om i Sverige. Alla tävlingsdansare erbjuds att vara med på tävlingsträningen varje vecka och som syftar till att vidareutveckla dansarna och ge dem kunskaper för att kunna konkurrera på tävlingsgolvet. Nackswinget ordnar arrangerar också årligen flera egna tävlingar i klubblokalen i Nacka.

 

På följande sidor hittar du information om tävlingsdans, såsom resultat för klubbens dansare, tävlingskalender, var våra dansare kommer att tävla framöver med mera. Här står också hur det går till att skaffa tävlingslicens och hur man hittar olika sidor som behandlar doping. Vill du maila till Tävlingskommittén så når du oss på adressen info@nackswinget.se.

 

Under fliken Börja tävla finns information om hur du skaffar tävlingslicens för Nackswinget och instruktioner för anmälan till tävlingar.

 

Under fliken Tävlingsträning beskrivs Nackswingets tävlingsträningsupplägg och vilka tränare som håller i träningen. Här går det också att anmäla sig till tävlingsträningen.

 

Under fliken Vilka tävlar var listas kommande tävlingar där Nackswingets är anmälda och vilka par som är anmäld till respektive tävling. På den här sidan går det även att anmäla sig direkt till en tävling och att se när anmälningstiden går ut.

 

Under fliken Tävlingsresultat visas resultaten för Nackswingets par under det senaste året.

 

Under fliken Regional tävling finns information om Nackswingets kommande regionaltävling. På den här sidan finns även en beskrivning av vad en R-tävling innebär och hur den går till.

 

Under fliken SM i Dans finns information om kommande SM tävling.

 

 

 

 

...