Hoppa till sidans innehåll

Nackswingets verksamhet nu utan restriktioner

09 FEB 2022 09:42
den 9 februari avskaffades restriktionerna för Covid-19. Detta gäller för Nackswingets verksamhet per detta datum.
  • Uppdaterad: 09 FEB 2022 10:38

Styrelsen följer fortfarande aktivt information från Folkhälsomyndigheten, Svenska Danssportförbundet och Riksidrottsförbundet för att säkerställa att vi, på ett så ansvarsfullt sätt som möjligt, ska kunna erbjuda våra medlemmar möjlighet till fysisk aktivitet. Då restriktionerna tagits bort per den 9 februari har vi gjort följande förändringar.

Kursverksamhet
Vi har via mail börjat erbjuda plats på våra kurser i nuvarande kursomgång till par som stått i kö. Detta gäller per den 9 februari. Vi kommer i pågående kursomgång ha valfria byten men kommer ta bort paranmälan och har byte från och med omgång 2.

Tävlingsträning N-klass
Återgår till två grupper som informerats direkt till antagna tävlingsdansare. SM är i sikte och tävlingsaktiviteter kommer under våren erbjudas för våra licenserade dansare.

Friträningar
Annonseras på hemsidan senast 10 timmar innan träningstillfället. Ingen föranmälan behövs utan du som medlem är välkommen att dyka upp på de friträningar som utannonseras Läs mer om våra friträningar här

Socialdans
Vi avser att få igång socialdansen för våra medlemmar så snart som möjligt. Förhoppning är att starta onsdagen den 2 mars. detta kommer annonseras här på vår hemsida samt i våra sociala medier.

Lokalen
In- och Utpassering sker åter via vanliga entrén och våra omklädningsrum är öppna igen.

Vi kommer fortsatt att ha handsprit utställt i lokalen vilket man med fördel kan använda. Känner man några som helst symptom förutsätter vi att man fortsatt håller sig hemma för att skydda varandra.

Nu ser vi fram mot en ljusare dans-vår när vi kan ses i Ceylon!
Var rädda om varandra!

//Nackswinget's Styrelse


Styrelsen kan med kort varsel komma att ändra ovan om Folkhälsomyndighetens, Svenska Danssportförbundets, eller Riksidrottsförbundets riktlinjer eller allmänna råd ändras.

Skribent: Joy Ekengren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link