Hoppa till sidans innehåll

Ordisbrev januari 2022

31 JAN 2022 13:39
Här kan ni gå in och läsa det senaste utskicket avseende ordisbrevet för januari 2022.
  • Skapad: 31 JAN 2022 13:39

Då var det dags för det första ordisbrevet för Nackswinget år 2022.
 
Jag vill börja med att tacka alla eldsjälar som hjälper Nackswinget att hålla i gång klubben som en ideell förening. Utan er så hade vi inte kunnat ha ett Nackswinget med över 400 medlemmar. Så jag som ordförande samt styrelsen tackar er för ett väl genomfört 2021 och ser fram emot ett lik bra 2022.
 
Covid-19
Det har inte undgått någon att den 23/12 kom nya restriktioner inom vår verksamhet till följd av den ökade smittspridningen i Sverige. NSW har därav varit tvungna att återinföra maxantal deltagare på de olika kurserna samt sett över "ruljangsen" vid de olika verksamheterna i lokalen (kurser, friträningar, etc.). Vi hoppas att det nya systemet ska fungera väl och att det endast är en temporär lösning tills restriktionerna ändras. Men alla medlemmar har även ett ansvar mot alla deltagare och partners som vi träffar i lokalen. Uppvisar du något förkylningssymptom dagen innan/samma dag som du planerar att vara på NSW, stanna hemma för att minska smittspridningen!
 
Kurser
Kurserna har nu startat söndagen den 30/1. Vi har till denna kursomgång fått införa ett maxantal deltagare då det ställs krav från FHM om att varje individ ska ha en dedikerad yta var på dansgolvet. Styrelsen fortsätter att följa upp restriktionerna och ser vad som kommer att justeras framöver om restriktionerna plötsligt ändras från FHM.
 
Nackswingets årsmöte
Information har gått ut till alla medlemmar att Nackswingets årsmöte är planerat till den 23/3-2022. Vi ser över om vi kommer kunna genomföra mötet på plats eller digitalt beroende på vad restriktionerna säger. Men om ni vill komma in med en motion som ska tas upp på det kommande mötet är sista dagen för detta idag (31/1-2022). För att komma in med en motion, skicka det i ett mail till This is a mailto link så läggs det till i handlingarna.
 
Nackswingen
Nackswingets tävling som var planerad till januari var vi tvungna att flytta på till följd av restriktionerna. Men nytt datum kommer vara under våren 2022. Mer information och upplägg om tävlingen kommer komma i ett separat utskick samt läggas upp på Nackswingets hemsida.
 
Avslutningsvis
Med detta sagt så är det många saker som är på gång. Men det viktigaste vi vill att du ska ta med dig är att värna om dina vänner och gemene medlemmar på klubben. Uppvisar du symptom, stanna hemma! Om inte, kom in i lokalen, dansa och ha roligt med din partner och vänner!
 
Med vänlig hälsning
Stefan Tärnström
Ordförande
Nackswinget 
Skribent: Stefan Tärnström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link