Hoppa till sidans innehåll

Information angående Nackswingets verksamhet för våren 2022

22 DEC 2021 20:09
Läs Nackswingets information om hur vi anpassat vår verksamhet våren 2022 utifrån Covid-19 restriktionerna
  • Uppdaterad: 16 NOV 2022 23:29

Uppdaterad 13 januari 2022.

Styrelsen följer fortfarande aktivt information från Folkhälsomyndigheten, Svenska Danssportförbundet och Riksidrottsförbundet för att säkerställa att vi, på ett så ansvarsfullt sätt som möjligt, ska kunna erbjuda våra medlemmar möjlighet till fysisk aktivitet.

Sedan januari 2021 har styrelsen tillsammans med våra kommittéer bl.a. förfinat våra städrutiner, markerat upp lokalen utifrån regelverk om yta per person samt satt upp alkogelstationer. Efter de nya mer åtstramade restriktionerna den 12 januari 2022 har styrelsen uppdaterat till följande riktlinjer inom Nackswingets verksamhet och Ceylon.

Kursverksamhet
Våra kurser kommer genomföras med max 18 personer på dansgolvet för att säkerställa att alla par kan hålla gott avständ till varandra. Utpassering efter genomförd kurs kommer ska genom vår nödutgång. Vi uppmanar alla våra kursdeltagare att ta en plastpåse för förvaring av sina skor under kursen för att minska smuts och slask i lokalen.

Friträningar
Annonseras på hemsidan senast 10 timmar innan träningstillfället. Du behöver anmäla dig till ansvarig för träningen (namn och nummer står på aktiviteten i vår kalender) och få bekräftelse innan du kan dyka upp på träningen. Läs mer om våra friträningar här

Lokalen
Vi hjälps åt att undvika trängsel i alla lägen och fortsätter att sträva efter att komma in i/gå ut ur lokalen inom 10 minuter frånden planerade tiden man har i lokalen. Vi ger ansvariga tid och möjlighet att genomföra de städrutiner vi har för att minska risken för smittspridning i lokalen. Alla medlemmar ombeds komma färdigombytta till lokalen.

Om du har rest (både i Sverige och utomlands)
Följ Folkhälsomyndighetens råd och restriktioner för det land/den ort du har varit i. Säkerställ att du följt dessa innan du kommer till lokalen (gäller både kurser och friträningar).

För all verksamhet inom Nackswinget gäller även att du och din partner är helt symptomfri. Det är fortsatt av ytters vikt att vi alla hjälps åt att utöver att följa pandemilagen, restriktioner och allmänna råd, även följer dessa rutiner inom Nackswinget.

Styrelsen kan med kort varsel komma att ändra nedan om Folkhälsomyndighetens, Svenska Danssportförbundets, eller Riksidrottsförbundets riktlinjer eller allmänna råd ändras.

Håll avstånd, tvätta händerna och var rädda om varandra!

//Nackswinget's Styrelse


E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link