Hoppa till sidans innehåll

Viktig information om vaccinationsbevis för Julfesten 2021

23 NOV 2021 20:47
FHM har föreslagit att sammankomster med mer än 100 personer, från och med 1/12-2021, ska omfattas av en ny restriktion gällande vaccinationsbevis för samtliga deltagare. Detta kan komma att påverka Nackswingets kommande evenemang och verksamhet.
  • Uppdaterad: 23 NOV 2021 20:47

Vi i Nackswingets styrelse följer noggrant vilka riktlinjer som Folhälsomyndigheten (FHM) och regeringen lägger fram som ska gälla för landets verksamheter. Just nu ligger det ett förslag om att det ska vara krav på vaccinationsbevis på alla inomhusevent på över 100 deltagare. Om FHMs förslag godkänns i regeringen kommer detta att påverka Nackswingets julfest som är planerad till den 4/12-2021. Det vill säga för att få delta på julfesten kommer medlemmar behöva visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid dörren för att få komma in. Med ett vaccinationsbevis enligt FHMs mening avser det ett intyg att man har vaccinerat sig med minst 2 doser. (Det kommer inte vara giltigt med ett negativt testbevis eller tillfrisknandebevis). 

Beslutet är inte helt klart från regeringen än, men om detta förslag godkänns kommer det resultera i att Nackswinget måste tillämpa vaccinationsbevis för julfesten. Om ni ej är vaccinerade och därav måste avanmäla er till julfesten ber vi er att skicka ett mail till This is a mailto link innan den 27/11.

Skribent: Hanna Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link