Hoppa till sidans innehåll

Nackswingets Julfest 2022


Hej alla Nackswingare!

Hej alla Nackswingare!

Se till att markera den 17e december med en stor röd penna i kalendern för då är det dags för Nackswingets Julfest 2022!
.
Det kommer vara en helkväll med mat, glögg, pepparkakor och såklart även dans! I år tar Casanovas plats på scenen och får dansgolvet att svänga! Julfesten börjar klockan 17 och tonerna till sista dansen klingar ut klockan 00.
.
Anmälan öppnar via Nackswingets Julfest 2022 den 6/11 klockan 12:00, och vi tillämpar "först-till-kvarn"-principen. I år erbjuds inget eftersläpp till enbart socialdansen, så passa på att anmäla er så snart som möjligt.
Uppge eventuella allergier i kommentarsfältet vid bokningen.
.
Priset för denna enastående kväll är 350 kronor per person. För att vara med på julfesten måste du vara medlem, vilket du såklart kan bli i samband med bokningen. Medlemsskap teckas årsvis 1/1-31/12 och kostar 365 kronor per år. För den som inte varit medlem i Nackswinget tidigare och som blir medlem efter den 1/11 ingår kommande års medlemsskap i köpet. 
.
På plats finns det alkoholfritt dryckesalternativ, men om snaps eller annan dryck önskas till maten tas det med på egen bekostnad.
Uppdaterad: 23 OKT 2021 18:15 Skribent: Hanna Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link