Child pages
  • Grillfest och dans till Highlights

 

 

Grillfest och dans till Highlights

Äntligen är en ny termin här och för att välkomna den ordentligt slår Ceylon upp portarna lördagen den 9 september kl.17.00 för sommarens kanske mest efterlängtade grillkväll!

Grillkvällen bjuder som sig bör på trevligt sällskap, flera timmars dans till liveband och därefter allsång i bastun för den som orkar. Grillglöd och grilltillbehör finns på plats, var och en ansvarar själv för att ta med det man vill grilla, dricka och det man vill dansa i.


Kvällen i korta drag:

Grillarna tänds på gården kl.17.00 och när glöden är redo är det fritt fram för var och en att lägga på sin medhavda grillmat (vi håller igång dem fram till 18:30). När grillen gjort sitt jobb tar man sin mat och tar sig in i Ceylon, där man kompletterar sin mat med uppdukade grilltillbehör (potatissallad, bröd och smör) som klubben ordnar med. Sedan väljer man sig en plats bredvid härliga klubbkamrater och förtär sin somriga grilltallrik tillsammans med den medhavda dryck man behagar, och ev. andra tillbehör som hör en grillkväll till. Kaffe och något gott till plockas fram till klockan 19 så man kan sitta och prata en stund innan dansen börjar.

Efter att tallriken tömts samtidigt som man delat sommarens dansupplevelser, bergsklättringar, djungelsafarin, kanotpaddlingar eller vad det nu må vara är det dags att snöra på dansskorna och bugga loss. Borden åker bort i rasande fart och på scenen tar Highlights plats. (För den som slänger ett öga på klockan är den nu troligtvis kring 20.00).

Danslåtarna flödar under sommarkvällen och samtidigt som sista dansen spelas slår klockan midnatt. Den som då inte fått nog av sommarvärmen kan styra sina steg mot bastun som förmodligen nu håller en temperatur motsvarande flera svenska somrar sammanlagt. Tipset är dessutom att ett flitigt intresse för Allsång på Skansen kan betala sig för det är inte ovanligt att sena kvällar i bastun slutar med att någon tar ton.


Låter det som en grillkväll i din smak?

På grillkvällen är det medlemskrav, är du inte medlem går det utmärkt att bli det i samband med din anmälan till grillkvällen (vårt anmälningssystem fixar det automatiskt om du redan inte är medlem). Mer info om medlemsförmånerna hittar du under fliken Kontakt Tveka inte i så fall utan anmäl dig redan idag (ange eventuella allergier i anmälan). Medlemskapet skall vara ansökt och betalat innan du kommer till lokalen.

Oavsett om du bara vill komma för att äta, sitta och prata, dansa eller en kombination av dessa tre så är kostnaden endast 150 kr. Det går inte att betala kontant i dörren, anmälan måste ske i förväg via hemsidan.

VÄLKOMMEN!


Bjud in dina vänner via facebook:

 

Socialdans

Sommarlov!

Vi ses på Grönan, Hågelby eller Skansen, minst! Vår sociala dans startar igen i samband med kursstarterna i slutet av sommaren. Tack för denna termin!


Webshop

Gästbok

27:e Maj

Jakob Wåhlander

Hej , söker en danspartner i bugg junior R-klass eller N-Klass, Jag är 14 år ,Har gått på ubss och BDK tävlings träning , bor i Järfälla ,mobil 073-154 13 10 bara på SMS eller Mail matsevaw@hotmail.com

Kalender

2/9 - Kursstart hösten 2018
15/9 - Grillfesten 2018

Tävlingsdans

Linbuggen 2018-05-26 Linköping

Nu finns information om Linbuggen i Linköping under Vilka tävlar var.

Lycka till alla som ska tävla!


Fria träningstider

Sista anmälningsdag till tävling

21/6 - Dansslaget N
21/6 - Dansslaget R

Nytt från Danssportsförbundet

Facebook