Nu erbjuder Nackswinget en intensivkurs till er som vill utveckla er pardans i bugg och ha kul med sin danspartner!

Under kursen kommer vi prata om föra/följa, samdans i paret samt styling. Vi kommer även att inkludera kroppshållning, rotationer och ansvar i dansen.Det kan komma att finnas utrymme för individuell feedback i mån av tid men fokus är att utveckla er dans, både individuellt och i paret, i ett bredare perspektiv.

Grundkunskap:
-du ska ha gått minst Bugg MedelAvancerad eller liknande
-ha en hyfsad ”bank” av turer då vi kommer prova vissa moment i olika turkombinationer (inga avancerade turer)

Kursen är 1,5 timme och det är maximalt 5 par* per pass. Under lördagen den 27/3 kommer det erbjudas 3 pass. Det är endast möjligt att anmäla sig till ett pass under hela dagen (dvs det är inte möjligt att anmäla sig till flera pass med olika partners).

Varmt välkomna
*antalet kan komma att ändras om riktlinjerna från FHM eller DSF ändras, eller om pandemilagen ändras.

Posts

This page has no comments.