Blog

 

 

Nackswinget bjuder in till ”Påskdans” på Skärtorsdagen!

Dansen är indelad i 4 pass á 1 timme, med 30 minuter mellan varje pass. Under danspassen kommer det spelas musik i formatet ”2 snabba + 2 långsamma” i klassiskt socialdansformat. Tempot på musiken kommer vara anpassat för socialdans.

Det kommer vara ett begränsat antal platser per pass, i linje med FHMs riktlinjer och pandemilagen. Vid skrivande stund är detta 5 par + kursledare/ansvariga. Vi tillåter endast paranmälan och ni dansar endast med den som ni är anmäld med! Vi undanber oss att ni har fysisk kontakt (kramar/handslag/delar vattenflaska) med övriga personer som är på dansen. Utöver detta gäller samma förhållningsregler som vid friträningar och kursverksamhet i Ceylon.

Varje person kan endast antas till ett pass under kvällen, så det är inte möjligt att anmäla sig till flera pass även om man byter partner.

På plats på dansen kommer det finnas två kursledare/ansvariga varje pass, som är där för att ni ska kunna ställa frågor om ni vill. Det är alltså helt okej att gå fram till dem när som helst under timmen (även om de dansar) och fråga om antingen turer, teknik, eller om klubbens verksamhet. Vi ber er dock hålla minst 1,5 meters avstånd till kursledarna vid dessa frågor och hjälptillfällen.

Anmälan till Påskdansen sker via Danskurser och anmälan öppnar lördagen den 27/2 klockan 11:45.

Posts

This page has no comments.