Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till tävling


Man anmäler sig till tävlingar via Alla tävlingar (dans.se), där samtlig sanktionerade tävlingar publiceras.

Tävlingsavgiften för att delta vid på tävling varierar mellan 150-400 kronor per dansare, och betalas av dig som tävlande i slutet av varje termin. I slutet av terminen får du en sammanställd faktura från Nackswinget på alla dina tävlingsavgifter. Tävlingsavgiften tas ut av arrangören, Nackswinget gör inget påslag på avgiften.

Normalt går anmälningstiden för en Nationell tävling ut cirka sex veckor före tävlingsdagen. Till R-tävlingar brukar det gå att anmäla sig närmare tävlingsdagen. Anmälningsdatum som gäller för Nackswingets tävlingsdansare hittar du via Tävlingsdans/Här tävlar NSWPå samma sida kan du även kontrollera om er tävlingsanmälan har skickats in för en tävling. Så fort en tävlingsanmälan har gått iväg står det Anmäld som status istället för Preliminär.

I vissa fall kan det finnas möjlighet till efteranmälan. Kontakta tävlingskommittén via This is a mailto link så kan de undersöka möjligheten hos tävlingsarrangören. Observera att det tas ut dubbel anmälningsavgift per person vid efteranmälan.

Logga in på dans.se

Första gången du/ni anmäler er till en tävling behöver du/ni beställa inloggningsuppgifter till dans.se. Följ instruktionerna på denna sida: Inloggningsuppgifter (dans.se)

När du är klar fortsätter du med nedan:

Gå till följande sida för att anmäla dig till tävlingar: Mina tävlingssidor (dans.se)  

  • Klicka på "Alla tävlingar" till höger 
  • Anmäl dig till en tävling genom att klicka på plustecknet (+) framför tävlingsnamnet och välj "Anmäl dig själv"
  • Följ instruktionerna vid anmälan 

Om du inte kan hitta din danspartner beror det sannolikt på han/hon inte finns i systemet ännu. Maila till This is a mailto link så lägger vi till honom/henne.

Har du några frågor, kontakta oss i tävlingskommittén This is a mailto link.

Lycka till med tävlandet!

Uppdaterad: 16 MAJ 2021 22:23 Skribent: Joy Ekengren
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link