Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsträning R-klass


Tävlingsträning R-klass - för er som är intresserade av att börja tävla i Bugg, eller för er som har provat på att tävla tidigare och vill fortsätta utvecklas som tävlingsdansare.

Tävlingsträning R-klass är en träning för dig som är intresserad av att börja tävla i Bugg, eller för dig som har testat någon tävling och vill fortsätta utvecklas för att avancera.

Samtidigt som vi tränar teknik och kommunikation i dansparet kommer vi att prova på olika tävlingsmoment för att förbereda oss på att gå ut på tävlingsgolvet. Det kommer även finnas möjlighet att få personliga tips och råd.

Anmälan sker parvis men vi kommer att använda oss av partnerbyten för att få en optimalt utfall på träningen. Träningen är schemalagd varje söndag kl 20:00 - 21:15 med start den 28 augusti.

För att delta på träningen bör ni lägst ha gått kursnivåerna Bugg avancerad social eller Bugg avancerad par.

Tränare under hösten 2022 återkommer vi med. 

För att delta på Tävlingsträning-R krävs att minst en i paret har aktuell tävlingslicens för Nackswinget, godkänd uppdans och att man genomför minst en tävling per termin.

Uppdansen kommer att ske digitalt och kallelse med instruktioner om hur en digital uppdans går till kommer till berörda par i augusti 2022 samt i anslutning till att anmälningstiden gått ut.

Anmälan sker via https://www.nackswinget.se/Danskurser/Kursschema/ 

Observera att detta inte är en kurs utan en träning som i förlängningen leder till att ni kan ta steget upp till Nackswingets högre tävlingsträning.

Datum för vårens träningstillfällen finns nedan, information om tränare kommer inom kort.

  Datum Tränare
1 28-aug  
2 04-sep  
3 11-sep  
4 18-sep  
5 25-sep  
6 02-okt  
7 09-okt  
8 16-okt  
9 23-okt  
10 30-okt  
11 06-nov  
12 13-nov  
13 20-nov  
14 27-nov  
15 04-dec  

Visa svar


Dölj svar


Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link