Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsträning R-klass


Tävlingsträning R-klass - för er som är intresserade av att börja tävla i Bugg, eller för er som har provat på att tävla tidigare och vill fortsätta utvecklas som tävlingsdansare.

Tävlingsträning R-klass är en träning för dig som är intresserad av att börja tävla i Bugg, eller för dig som har testat någon tävling och vill fortsätta utvecklas för att avancera.

Samtidigt som vi tränar teknik och kommunikation i dansparet kommer vi att prova på olika tävlingsmoment för att förbereda oss på att gå ut på tävlingsgolvet. Det kommer även finnas möjlighet att få personliga tips och råd.

Anmälan sker parvis men vi kommer att införa partnerbyten från denna termin för att få en optimalt utfall på träningen. Träningen är schemalagd varje tisdag 20:45 - 21:45 med start den 25 januari.

För att delta på träningen bör ni lägst ha gått kursnivåerna Bugg avancerad social eller Bugg avancerad par. Vi kommer endast att kunna ta in 8 par denna termin pga nuvarande Covid restriktioner.

Tränare under våren 2022 kommer att vara Andreas och Viktoria, Pär och Pia samt Staffan och Sara.  

För att delta på Tävlingsträning-R krävs att minst en i paret har aktuell tävlingslicens för Nackswinget, godkänd uppdans och att man genomför minst en tävling per termin.

Uppdansen kommer att ske digitalt och kallelse med instruktioner om hur en digital uppdans går till kommer till berörda par i januari 2022 samt i anslutning till at anmälningstiden gått ut.

Observera att detta inte är en kurs utan en träning som i förlängningen leder till att ni kan ta steget upp till Nackswingets högre tävlingsträning.

Datum för vårens tävlingträning R-klass

Nr Datum Tränare Kommentar
1 25 janauri Andeas & Viktoria  
2 1 februari Pär & Pia  
3 8 februari Staffan & Sara  
4 15 februari Pär & Pia  
5 22 februari Andreas & Viktoria  
6 1 mars Pär & Pia  
7 8 mars Staffan & Sara  
8 15 mars Andreas & Viktoria  
9 22 mars Andreas & Viktoria  
10 29 mars Staffan & Sara  
11 5 april Andreas & Viktoria  
12 12 april Andreas & Viktoria  
13 19 april Staffan & Sara  
14 26 april Andreas & Viktoria  
15 3 maj Pär & Pia  

Visa svar


Dölj svar


Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link