Hoppa till sidans innehåll

Nackswingets Julfest 2021


Hej alla Nackswingare!

Se till att markera den 4e december 2021 med en stor röd penna i kalendern för då är det dags för Nackswingets Julfest 2021!
Anmälan öppnar den 7e november via Anmälan Julfest 2021

Dörrarna öppnas klockan 17:00 och då serveras glögg och du har lite tid att mingla runt med alla härliga klubbkamrater.

När vi minglat ett tag serveras julmat och dessert, och vid cirka 19:30 plockas borden bort för att ge plats för dansen som startar igång 20:00!

För att kunna delta på Julfesten måste du vara medlem i Nackswinget, vilket du såklart kan bli i samband med din anmälan.
OBS! Viktig information om vaccinationsbevis

Vi i Nackswingets styrelse följer noggrant vilka riktlinjer som Folhälsomyndigheten (FHM) och regeringen lägger fram som ska gälla för landets verksamheter. Just nu ligger det ett förslag om att det ska vara krav på vaccinationsbevis på alla inomhusevent på över 100 deltagare. Om FHMs förslag godkänns i regeringen kommer detta att påverka Nackswingets julfest som är planerad till den 4/12-2021. Det vill säga för att få delta på julfesten kommer medlemmar behöva visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid dörren för att få komma in. Med ett vaccinationsbevis enligt FHMs mening avser det ett intyg att man har vaccinerat sig med minst 2 doser. (Det kommer inte vara giltigt med ett negativt testbevis eller tillfrisknandebevis). 

Beslutet är inte helt klart från regeringen än, men om detta förslag godkänns kommer det resultera i att Nackswinget måste tillämpa vaccinationsbevis för julfesten. Om ni ej är vaccinerade och därav måste avanmäla er till julfesten ber vi er att skicka ett mail till This is a mailto link innan den 27/11.

Eftersläpp till Julfesten

Har ni inget för er nu på lördag kväll?
Ta fram dansskorna och dansa loss i Nackswingets lokaler till Titanix den 4e december. Kvällen har redan börjat för de som är på plats med Nackswingets julfest. Men Vi öppnar nu upp för eftersläpp till enbart dansen och en trevlig kväll med alla Nackswingets medlemmar! Insläpp från 19:30 och dans 20-24!

OBS! För att få komma in behövs det ett vaccinationspass efter Folkhälsomyndighetens restriktioner. Detta kontrolleras vid dörren.

VARMT VÄLKOMNA TILL ÅRETS SISTA DANSKVÄLL PÅ NACKSWINGET!

Anmälan öppnar 30/11 klockan 20:00 och görs via: https://dans.se/nsw/shop/?event=148010

Betalning kan även ske i dörren vid mån av plats.

Observera att det är medlemskrav för detta event.

Uppdaterad: 23 OKT 2021 18:15 Skribent: Hanna Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
DK Nackswinget - Danssport
Fredrik Jahns gränd 16
13136 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link